:

:

TV Most

clock

April 25, 2019   13:36

0

217

Istraga sačekuše kod Banjaluke, pronađene dve puške

Policija je pronašla dve automatske puške i pripadajuće okvire za municiju za koje se pretpostavlja da su korišteni prilikom izvršenja ubistava u Glamočanima u opštini Laktaši, izjavila je načelnik Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović, prenosi RTRS.

Miljanovićeva je navela da je oružje pronađeno pretragom terena koju su u ranim jutarnjim časovima započeli pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitete MUP-a Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice.

"U toku istrage policija je otkrila i da je lice čiji su inicijali B. Đ, za kojim je raspisana poternica, pobeglo vozilom 'golf sedam' bele registarske oznake 003-K-770. Policija moli sve građane da ukoliko primete navedno vozilo da pozovu telefonski broj 192 ili da jave najbližoj policijskoj stanici", naglasila je Miljanovićeva.

Policijski službenici MUP-a Srpske lišili su slobode Emilia Baldu i Gorana Milanović koja se sumnjiče da su izvršila krivično delo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića u Glamočanima.

U bekstvu je Benedi Đukanović i za njim je raspisana poternica.

U pucnjavi u mestu Jablan 23.aprila ubijen je vlasnik više preduzeća iz Banjaluke Slaviša Krunić. Stradao je i napadač na Krunića, kao i Krunićev pratilac. 

Izvor: Танјуг

puškeBanjaluka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva