:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Februar 26, 2020   18:40

0

141

Jovanov: U predstojeće izbore ulazimo sa mladim snagama

Srpska napredna stranka će na predstojećim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima angažovati više od polovine novih mladih ljudi koji će uneti velike promene u politički život Srbije izjavio je za RTV potpredsednik stranke Milenko Jovanov.

On je u emisiji Pravi ugao rekao da će to biti uglavnom , lica koja dolaze iz akademije mladih lidera , koji jako dobro znaju šta je politika i politički život i koji će danas sutra jako dobro da se snađu kada dođu u Narodnu skupštinu ili pokrajinski ili lokalni parlament.

"Ti mladi ljudi, sveži kadrovi zamenice one koji se mogu podeliti u tri grupe" rekao je Jovanov i naglasio. U prvoj grupi su oni koji su se umorili, oni kod kojih preovladava rutina i koji "otaljavaju"posao. U drugoj grupi su oni koji nisu dobro radili , koji se nisu snašli i koji su pogrešno shvatili bavljenje politikom, kao i oni u trećoj grupi koji su se iskompromitovali."

Odgovarajući na pitanje da li će pojedine afere, hapšenje saradnika ili lažni doktorati uticati na to , kao odlučujući faktor , na koga se više neće računati, Jovanov je odgovorio da ipak treba sačekati izborne rezultate.

"Mi prvo treba da pobedimo na izborima i da dobijemo poverenje građana ,pa tek onda da vodimo kadrovsku politiku, ocenio je i dodao da će predstojeći izbori biti ekstremno teški i da je zacrtani cilj 48,2% glasova, to je donji prag zaključio je Jovanov.

Razgovori sa koalicionim partnerima će biti okončani uskoro i onda će biti poznati svi detalji.

Komentarišući ideju o popravljanju izbornih uslova i posetu evroparlamentaraca koji su učestvovali u dijalogu, Jovano je istakao da u društvu postoje stereotipi iz proteklih vremena ,odbacujući da postoje nekakvi pritisci na terenu, u firmama ili javnim preduzećima.

U svetu Tvitera, događa se sve i svašta, i toga u realnom životu uglavnom nema, rekao je Jovanov i naglasio da će rad na terenu, od vrata do vrata, odlučiti kome će građani dati poverenje. Tako se sakupljaju kapilarni glasovi, koji nije izmislio SNS.

Izvor: RTV

SNSJovanovizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva