:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Januar 15, 2022   9:05

0

73

Kolovozi vlažni, moguća poledica

Prema podacima Puteva Srbije postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

 

Na putnim pravcima prvog prioriteta/A kategorije kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, Užica, Valjeva, Vranja, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

Ekipe putarskih preduzeća 24 sata intervenišu na terenu, posipaju krizne deonice.

Magle ima na putnim pravcima Podbukovi - Kosjerić - Požega - Arilje - Divljaka, Asanovac - Požega - Uzići, Boljevac - Sokobanja - Vrelo.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno i pažljivo.

Prema informacijama AMSS, na graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih vozila, dok se na Horgošu na teretnom terminalu na izlazu čeka oko 120 minuta.

Produženo je radno vreme graničnog prelaza Bajmok - Bačalmaš. Do 16. januara taj granični prelaz će raditi u vremenskom intervalu od 7, 00 do 24, 00 časa.

Produženo je radno vreme i graničnog prelaza Bački Vinogradi - Ašothalom, koji će do 15. januara raditi od 7,00 do 22,00 časa.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva