:

:

TV Most

clock

Septembar 18, 2020   14:58

0

308

Kosovska Mitrovica: Arlov u poseti porodici Vuković koja ima devetoro dece

Ana i Dalibor Vuković,ponosni roditelji devetoro dece,još jednom su se uverili da humanost nema granice. Odbor za pomoć Srbima na KiM iz Banja Luke, nastavlja da stipendira malu Kseniju, najmladjeg člana ove srećne porodice.

Ana i Dalibor Vuković su najbogatiji ljudi u Kosovskoj Mitrovici, njihovo bogatstvo ne čine vile i skupi automobili već devetoro zdrave i srećne dece. Vukovići kažu da je lep osećaj kada znaju da nisu sami.

"Svaka pažnja je svakome bitna, ljubav Republike Srpske ja osećam već duže. To su divni ljudi, iako smo daleko srca su nam jako blizu, šta reći, jedno veliko hvala, želim im sve najbolje, da im Gospod da snage da se i oni izbore sa svojim iskušenjima. Nadam se da će Gospod i nama dati snage da se izborimo sa našim problemima", rekao je Dalibor Vuković otac devetoro dece.

Odbor za pomoć srbima na Kosovu i Metohiji iz Banjaluke stipendira petoro dece sa ovih prostora a među njima je i najmlađi član porodice Vuković jednogodišnja Ksenija.

"Celi srpski naro treba biti ponosan na ovu porodicu. Mi smo danas došli da uručimo stipendiju za malu Kseniju. Veoma sam radostan, i treba svi da se radujemo, što je na putu i deseto dete. Dalibor i Ana održali su obećanje da ćemo negde na proleće doći na babine, da će ova porodica biti velika porodica od dvanaest članova. Republika Srpska i svi mi treba da pomognemo ovakve porodice, da im davo volju i nadu za bolji život", rekao je predsednik Odbora Milorad Arlov.

Arlov je obišao radove na Dnevnom centru "Podrži me". Zahvaljujući velikoj humanitarnoj akciji "Za dečji osmeh", koju je pokrenulo Ministarstvo obrazovanja Republike Srpske, prikupiće se dovoljno sredstava da ova ustanova bude završena do kraja godine.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva