:

:

TV Most

clock

Jul 11, 2020   11:35

0

134

Kuburović: Država će pobediti nasilnike

Članica Predsedništva SNS i ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je da je Beograd već nekoliko večeri unazad poprište strašnog nasilja i divljanja kriminalnih hordi, koje pod hitno moraju biti zaustavljene i poručila da će država pobediti nasilnike.

"Pozivam nadležne organe da hitno privedu pravdi počinioce bezumnog nasilja, kao i njihove nalogodavce", apelovala je Kuburović.

Ona je ocenila da takvo nasilje ne samo da predstavlja udar na državu i njene institucije i destabilizuje društvo suočeno sa velikim problemima, već unosi dodatni nemir među građane.

Nasilje ovolikih razmera zato ne sme biti tolerisano, poručila je ministarka.

"Kao što kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić, država će pobediti nasilnike i tajkunsku politiku, a crvena linija je ugrožavanje institucija i života ljudi", navela je Kuburović.

Ona je istakla da će država uspeti da se odbrani od, kako je rekla, gnusnih napada nasilnika i tajkuna i uspeti da se izbori za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta zemlje, kao i za očuvanje života građana u situaciji kada se epidemija kovid-19 širi.

Kuburović je poručila i da su nedopustivi napadi na policiju, koja na legitiman način štiti red i mir i sve građane, kao i na novinare i običan narod.

Izvor: Танјуг

protestiKuburović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva