:

:

TV Most

Foto: Riznica

clock

Februar 24, 2024   12:31

0

62

Laplje Selo: Pretili nožem i vređali srpsku decu

U Lapljem Selu nadomak Prištine nepoznate osobe su sinoć oko 22 časa iz automobila u pokretu vređale i dobacivale grupi od petoro srpskih maloletnika, nakon čega su zaustavili vozilo i uz pretnju nožem zahtevali da kažu da je njihov predsednik Hašim Tači, dok su predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivali pogrdnim imenima, potvrdio je za Kosovo onlajn jedan od roditelja maloletnih dečaka, koji je zamolio da ostane anoniman. 

"Automobil se zaustavio kod Srednjoškolskog centra gde su se nalazili dečaci i devojčice. U automobilu su se nalazile dve osobe. Jedan od njih je uz pretnju nožem zahtevao da maloletnici uzvikuju Hašim Tači predsednik i da predsednika Srbije nazivaju pogrdnim imenima, dok je druga osoba u vozilu incident snimala telefonom", priča roditelj. 

Navodi da su se deca razbežala, dok je dvojici dečaka automobilom preprečen put. 

Deca su uspela da pobegnu i jave roditeljima šta se desilo, nakon čega su pozvali policiju. 

Nakon incidenta i kada su roditelji stigli do svoje dece, uočen je automobil marke "folksvagen", crvene boje u kome su se, prema tvrdnji dece, nalazili napadači koji su vožnju nastavili prema Prištini. 

Incident je uznemirio meštane Lapljeg Sela koji ističu da ih Albanci svakodnevno vređaju i dobacuju im iz automobila u pokretu.

Izvor: Kosovo Onlajn

Laplje selodecanapad
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva