:

:

TV Most

Foto: RTV

clock

Mart 24, 2023   13:20

0

91

Linta: Ne možemo da zaboravimo niti da oprostimo hiljade nevinih žrtava

Građani Srbije i čitav srpski narod nikada neće zaboraviti zločin koji je počinio NATO pakt, a Srbija treba da uvek bude ponosna na borce koji su herojski branili svoju zemlju od agresije 19 članica NATO, saopštio je  predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta.

,,Ne možemo da zaboravimo niti da oprostimo hiljade nevinih žrtava, postradalu decu, razrušene fabrike, bolnice, mostove i spaljene vozove. Na ovaj dan odajemo posebnu počast i duboko poštovanje prema vojnicima i policajcima koji su dali živote i dijelove tela u borbi za slobodu naše otadžbine i naroda", izjavio je Linta povodom godišnjice početka NATO bombardovanja.

Prema njegovom mišljenju, svima jasno da je cilj NATO agresije bio otimanje dijela teritorije Srbije a ne rešavanje humanitarnog ili političkog pitanja.  

,,Savezna Republika Jugoslavija je napadnuta pod lažnim optužbama o masovnom kršenju ljudskih prava Albanaca, masakru u Račku i pregovorima u Rambujeu a dobro je poznato da je odluka o tome doneta daleko ranije", naveo je Linta dodajući da je  ,,u suštini to bila podrška terorističkoj organizaciji kosmetskih Albanaca, tzv. OVK, koja je do tada već počinila brojne i planske zločine", rekao je Linta.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva