:

:

TV Most

Foto: Južne vesti

clock

Maj 26, 2019   15:23

0

208

Mihajlović: O KiM u parlamentu razgovarati argumentima

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović, rekla je da je sutrašnja rasprava u parlamentu o izveštaju o Kosovu i Metohiji, prilika da se na racionalan i argumentavan način razgovara o stvaranju uslova za mir, sigurnost i bolju budućnost za srpski narod na Kosovu i Metohiji i Srbiju u celini.

"Rasprava u parlamentu je prilika da poslanici čuju izveštaj predsednika Srbije, ali i da iznesu svoje stavove o situaciji u vezi s Kosovom i Metohijom. Ne očekujem da rasprava bude laka, nije laka ni u britanskom parlamentu kad se raspravlja o Bregzitu, ali očekujem da poslanici pokažu odgovornost prema građanima i da raspravu iskoriste za iznošenje argumenata, a ne za puko napadanje političkih protivnika", saopštila je Mihajlovićeva.

Ona je navela da to što je deo poslanika opozicije odlučio da bojkotuje sednicu, na kojoj se razmatra tako važna tema kao što je pitanje Kosova i Metohije, govori o njihovom odnosu prema kosovskom pitanju.

"Parlament je mesto za raspravu o najvažnijim državnim pitanjima, a političari kojima su dnevnopolitička pitanja preča od državnih, mogu dijalog da vode i jedni s drugima ispod šatora u Pionirskom parku, zaključila je Mihajlovićeva.

Izvor: T a n j u g

KiMparlamentraspravaZorana Mihajlovićopozicija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva