:

:

TV Most

clock

Oktobar 04, 2020   20:50

0

209

Mihajlović: Obradović ne nudi ništa, osim mržnje, nasilja...

Članica potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je da lider Dveri Boško Obradović nastavlja da ekstremizmom privlači pažnju na sebe, a najnoviji primer toga je današnji napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i na Srpsku naprednu stranku.

"Isti onaj Boško Obradović koji je upadao u institucije, izazivao incidente i trudio se da uvek bude najekstremniji, sad je našao novi način da privuče pažnju medija, ovog puta tako što će prednjačiti u napadima na predsednika Vučića i njegovu porodicu i na Srpsku naprednu stranku", rekal je Mihajlovićeva u saopšstenju za javnost.

Ona je upitala Obradovića da li ima nešto drugo da ponudi građanima Srbije, "osim nasilja, mržnje, uvreda, napada na porodice političkih protivnika".

“Svaki put kad Obradović uradi nešto ovako u svom maniru, građani iznova vide o kakvom političaru je reč i šta od njega mogu da očekuju. Obradović izgleda ne shvata da građani ne žele da o njihovoj sudbini odlučuju nasilnici i ljudi koji nemaju ništa da kažu osim kad vređaju i prete političkim protivnicima”, istakla je Mihajlovićeva.

Izvor: Танјуг

Zorana MihajlovićBoško Obradović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva