:

:

TV Most

clock

Oktobar 28, 2020   20:18

0

88

Mihajlović: Program vlade dalji razvoj, Đilas nudi demagogiju

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS-a, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da je plan nove vlade da nastavi da razvija Srbiju, a da napadi koji dolaze od opozicije govore da oni nisu spremni da preuzmu odgovornost, već umesto programa nude demagogiju i prazna obećanja.

"Razvoj dolazi kroz projekte, investicije, unapređenje poslovanja - sve što je prethodna vlada radila, a što će nastaviti i nova - a ne kroz prazna obećanja i napade na nove auto-puteve i razvojne projekte, kako to rade predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas i njegovi partneri. Ali, građani to prepoznaju i zato ova Vlada ima podršku građana Srbije, i građanima i odgovara za svoj rad", navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Naglašava da, kad Ðilas već želi da govori o građevinskoj industriji, onda bi bilo u redu i da zna gde je građevinarstvo danas, a gde je bilo u vreme njegove vlasti.

"Danas je građevinarstvo glavni pokretač privrednog rasta, udeo građevinarstva u BDP-u u 2019. bio je blizu šest odsto, dok je 2014. bio 3,2 odsto, a u Srbiji danas ima više od 67.000 aktivnih gradilišta, a 2014. ih je bilo 1.500", kaže Mihajlovićeva.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva