:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Maj 24, 2019   12:16

0

42

Mihajlović: SzS izgubio kompas, napadaju čak i MMF

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović kaže da je Savez za Srbiju "izgubio kompas" jer napadaju svakog ko kaže nešto dobro o Srbiji, pa i međunarodne institucije kao što je MMF.

Mihajlović je rekla da su poslednjim napadima na međunarodne institucije lideri Saveza za Srbiju pokazali da nemaju ništa da ponude građanima Srbije osim laži i besmislenih napada na sve što je dobro za Srbiju.

"Znamo da vam smetamo mi iz SNS, ali da li je moguće da vam smeta i to što postoje institucije u svetu koje prate šta se radi u Srbiji, i koje ne kriju da se danas sprovode reforme koje vi niste hteli da sprovedete?", upitala je ona, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Kako kaže SzS smeta kad MMF kaže da Srbija uspešno reformiše svoju železnicu. "Smeta vam što završavamo infrastrukturne projekte koje vi niste završili i počinjemo nove, smeta vam što je Srbija danas među najboljima, a ne među najgorima na svetu po izdavanju građevinskih dozvola", navodi Mihajlović.

Kako je rekla, SzS smeta istina da danas Srbija ima vladu koja ima rezultate koje priznaje ceo svet, umesto da nudi prazna obećanja.

Iz Đilasove Stranke slobode i pravde, povodom nanovijih ocena Misije MMF koja je boravila u poseti Srbiji prethodnih dana, kažu da je ta međunarodna finansijska organizacija iznošenjem neistinitih ocena saučesnik u uništavanju Srbije.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva