:

:

TV Most

SAD

clock

Oktobar 31, 2020   23:37

0

31

Miting Inicijative Srbi za Trampa održan u centru Čikaga

Incijativa “Srbi za Trampa 2020” organizovala je danas u centru Čikaga miting podrške predsedniku SAD Donaldu Trampu pred predsedničke izbore koji će se održati 3. novembra.

 

Na trgu ispred Centra "Ričard Džej Dejli", pored čuvene statue Pabla Pikasa, podršku predsedničkoj kampanji republikanskog kandidata pružili su čikaški Srbi, ali i Crnogorci, Makedonci i pripadnici drugih balkanskih nacija koji će glasati ili su već glasali za Trampa.
Prisutni su nosili američke i srpske zastave, a na transparentima su se, osim Trampu, mogle videti i poruke podrške policiji, porodičnim vrednostima i srpskom narodu u Republici Srpskoj i na Kosovu i Metohiji.
Na skupu se kao specijalni gost pojavio Mark Karan, republikanski kandidat za senatora Ilinoisa, koji se obratio prisutnima.
“Demokrate vladaju ovim gradom i državom već decenijama, a posledice njihove vlasti najbolje osećaju građani Ilinoisa. Nadam se da će na ovim izborima skupiti hrabrosti da naprave pozitivnu promenu i smene korumpiranu vlast”, poručio je Karan.
Slobodan Jokić iz Inicijative “Srbi za Trampa 2020” zahvalio je prisutnima na dolasku.
“Danas smo ovde da kao predstavnici srpske zajednice iz Ilinoisa i Viskonsina pružimo podršku predsedniku Trampu, koji je pokazao da je izuzetan lider, zbog čega ćemo glasati za njegov ponovni izbor i još četiri godine u Beloj kući”, rekao je Jokić.
On je pozvao sve pristalice da, pored Trampa, glasaju i za lokalne republikanske kandidate iz Ilinoisa.
Skup je okončan bez incidenata a prisutni policajci su otpozdravljali okupljenim građanima, koji su, između ostalih, nosili i transparente kojima podržavaju ljude koji održavaju zakon i red.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva