:

:

TV Most

clock

Jul 15, 2020   10:20

0

58

Mrkonjić: Socijalisti ne zabijaju "nož u leđa" Vučiću

Počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić poslednja dešavanja u toj partiji i pojedine trzavice među koalicionim partnerima pripisuje "postizbornom folkloru", te uverava da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić može da bude miran jer "socijalisti ne zabijaju njemu nikakav nož u leđa".

"Stvar je rukovodstva da slučajeve poput Novice Tončeva u Surdulici saniraju na vreme i nije dobro da sukobi, a ja bih rekao ''sukobčići'', odu u javnost. Tončev je istrčao sa izjavama koje ne predstavljaju srž problema, koji je u Surdulici lične prirode i ne sme da ide do ovakvih nivoa", istakao je Mrkonjić za televiziju Nova S.

On smatra da tandem Vučić-Dačić izuzetno dobro vodi državu i ne vidi da postoji snaga unutar SPS koja bi mogla da naruši odnose sa koalicionim partnerima.

Svojim partijskim drugovima kaže da zamera što su bili "nežni" u isticanju i prezentaciji svojih rezultata rada tokom predizborne kampanje u odnosu na koalicione partnere - SNS.

"Vučić je prihvatio ideju ''dela govore'', a naši funkcioneri su tu bili stidljivi. Zato što hoće da budu lojalni partneri SNS-u", naveo je Mrkonjić.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva