:

:

TV Most

Foto: Kurir, promo, arhiva

clock

Mart 29, 2022   15:00

0

167

Mtel je među prvim proizvodima Otvorenog Balkana

Kompanija Mtel, ćerka firma Telekoma Srbije, je za četiri meseca komercijalnog poslovanja u Severnoj Makedoniji stekla preko 4.000 korisnika usluge satelitske televizije i planira da u drugom kvartalu ove godine uđe u poslove mobilnih servisa, izjavio je danas u Skoplju direktor Mtela Marko Lopičić.

„Korisnici su nas prepoznali kao operatera koji je na tržište Makedonije doneo najekskluzivnije televizijske sadržaje i to najbolji sport kroz Arena sport kanale, serijski i filmski program kroz Superstar kanale, muzički program kroz Toksik kanale, a u našoj ponudi nalaze se i regionalni i načionalni asadržaji“, rekao je Lopičić nakon susreta sa predsednikom Privredne komore Srbije (PKS) Markom Čadežom.

Dodao je da se planira da u narednom kvartalu Mtel uđe na tržište mobilne mreže kroz integrisanaa rešnje televizije, interneta i mobilne telefonije, čime će ponuda biti zaokružena.

Lopičić je istakao da je inicijativa Otvoreni Balkan došla u pravom trenutku za Mtel, jer će stvoriti bolji poslovni ambijent za buduće planove komapnije.

Čadež je ocenio da je Mtel jedan od najboljih proizvoda Otvorenog Balkana.

„Kompanija Telekom i Mtel koja je zaista fantastična u celom regionu je upravo započela svoj put u Severnoj Makedoniji kada su junu prošle premijeri Zaev i Rama i predsednik Vučić upravo ovde u Skoplju lansirali tu ideju“, rekao je Čadež.

Dodao je da ga posebno raduje što će uskoro posao Mtela da se širi na usluge mobilne telefonije.

„To je onom što treba celom regionu i Otvorenom Balkanu. I jesmo jedno veliko tržište i zajedno radimo i pravimo profit“, rekao je predsednik PKS.

Čadež je zahvalio kolegama iz Privredne komore Severne Makedonije na saradnji i čestitao im što su u Mtelu dobili novog člana.

Izvor: T a n j u g

MtelLopičićOtvoreni BalkanČadežSeverna Makedonija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva