:

:

TV Most

clock

Jun 09, 2022   19:03

0

192

Načelnik Kosovskog okruga uručio lap-top računar OŠ „Sveti Sava“ u Plemetini

Načelnik Kosovskog-upravnog okruga Srđan Popović posetio je OŠ „Sveti Sava“ u Plemetini kod Obilića i tom prilikom uručio lap-top računar za potrebe uprave u elektronskoj komunikaciji.

„Naša deca ne smeju da oskudevaju ni u čemu i moraju imati iste uslove kao i svaka škola u bilo kom delu Srbije. Danas sam imao prilike da porazgovaram sa predsednikom Privremenog organa i članovima Veća. Dogovorili smo da moramo imati tesniju saradnju, da moramo izgraditi odnos koji će voditi ka aktivnostima koje će biti usmerene ka putu da naša deca ovde mogu da grade sigurnu budućnost“, istakao je Popović.

Shodno potrebama novog vremena škola u Plemetini u prethodnom periodu od Ministarstva prosvete RS dobila je informatički kabinet, a dobro došla je i svaka druga pomoć.

„Mi smo dobili 15 kompjutera i štampač i tako smo oformili još jedan informatički kabinet.  Ovaj računar nam je dobro došao, a koristićemo ga za potrebe naše uprave“, istakla je Sunčica Žarković, direktorica OŠ „Sveti Sava“.

Školi „Sveti Sava“ u Plemetini je oko 280 osnovaca, a nastava je organizovana i za još 100 učenika srednje Ekonomski i Medicinske škole.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMSrđan PopovićOŠ Sveti Sava Plemetina
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva