:

:

TV Most

clock

Oktobar 13, 2019   15:00

0

79

Neosnovane optužbe Komiteta za bezbednost saobraćaja

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije odbacilo je danas kao neosnovane optužbe Komiteta za bezbednost saobraćaja o odgovornosti za štrajk taksista i blokadu Beograda.

U saopštenju za javnost podseća se da su Ministarstvo i potpredsednica Vlade Srbije i ministarka Zorana Mihajlović nekoliko puta do sada javno osudili štrajk taksista zbog blokade Beograda i ugrožavanja prava na slobodno kretanje građana.

Ministarstvo ističe da "upravo pojedinci iz Komiteta za bezbednost saobraćaja prednjače u pronalaženju opravdanja za kršenje Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju od strane kompanije 'Kar Go' i postavlja pitanje "kakvi su to stručnjaci koji promovišu kršenje zakona".

"Napominjemo da javna podrška stručnjaka iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, i ne samo njih, onima koji krše zakon zapravo je podrška urušavanju pravnog sistema i poziv svim građanima u Srbiji da ne poštuju zakone", kaže se u saopštenju.

Ministarstvo ističe da će "i pored svakodnevnih napada nastaviti da poštuje zakone koji su usvojili Vlada Srbije i parlament, sve dok se ne usvoje neki novi zakoni".

Izvor: Танјуг

Ministarstvo
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva