:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Decembar 25, 2019   16:48

0

35

O uvođenju reda u stranci, mogućim koalicijama GO SNS odlučuje 29. decembra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će tek posle Glavnog odbora SNS 29. decembra moći da odgovori na to sa kime će ta stranka ići na redovne izbore na proleće, odnosno na pitanje - "moguće koalicije ili ne".

"Mislim i dalje isto: svi drugi da sutra imaju za jednog poslanika više - za 15 minuta bi se dogovorili da nas smene. I to sam govorio i pre dve, i četiri i šest godina", rekao je Vučić.

Kaže da je ljude u SNS zamolio na Predsedništvu stranke da se uzdrže od kritika koalicionih partnera, te da od njih, iskreno, nije ni očekivao da štite i brane pozicije SNS.

"Ako nismo dovoljno sposobni da se odbranimo od onih najgorih u našoj zemlji, onda ne treba ni da postojimo", naglasio je Vučić.

Imamo vrlo korektnu saradnju sa SPS i rekao sam mojima u stranci - "nemojte da napadate lake teme i lake mete, kao što su Boško Obradovića i SPS", kaže Vučić.

"Već tajkune i protivnike, one koji imaju medijsku moć. E, to nećete, zato što hoćete da samo Vučić bude izložen progonu i da bude na naslovnim stranama. Naučite da trpite, nemojte da birate lake teme, a da se dodvoravate velikim tajkinima, Đilasu, Šolaku, Miškoviću i ostalima. Ako hoćete da se borite, onda se borite kako treba, a ne da se u stvari ne borite i da mi mažete oči time što ćete da date neku izjavu o Obradoviću i Dačiću", poručio je lider SNS.

Dodao je da će se na GO stranke razgovarati o tome kako bi se uvelo malo reda u SNS.

"Kada to kažem mislim- neka razmisle možda ti ljudi koji su mnogo hrabri da kritikuju te koje je lako kritikovati. Možda su popularniji i imaju veću podršku u SNS nego ja. Ne bih to isključio", dodao je Vučić.

Ističe da je trenutno fokusiran na pripremu programa "Srbija 2025" i da će sutra ujutru oko toga imati konačni sastanak sa predstavnicima Svetske banke.

Vučić je rekao da je i noćas imao sastanke sa saradnicima oko tog programa sve do ranih jutarnjih sati.

Predsednik kaže da je cilj da nove strukturne reforme ne da pogode narod, već ministre i direktore javnih preduzeća.

Izvor: Танјуг

GO SNSVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva