:

:

TV Most

Foto: RTV Puls

clock

Januar 25, 2019   14:27

0

216

Očišćeni regionalni i magistralni putevi u gnjilanskom kraju

Sneg koji je rano jutros počeo da pada u Kosovskom Pomoravlju nije iznenadio putare. Čišćenje koje su započeli jutros obavlja se bez prekida.  Svi regionalni i magistralni putevi u gnjilanskom region su prohodni.

Posle kiše i nekoliko dana sa temperaturama u plusu, pred nama su ponovo ledeni dani. Sneg koji pada u Kosovskom Pomoravlju kao da je bio veće iznenađenje za vozače nego za putare, koji od jutra vredno rade. 

Na putevima druge kategorije, u seoskim sredinama u gnjilanskom regionu je vožnja otežana, ali su svi regionalni I magistralni putevi prohodni.

Kretanje je otežano u brdsko-planinskim predelima novobrdske opštine.

U opštini Parteš putarske službe su odmah angažovane na čišćenju puteva i svi putni pravci su prohodni. Lokalna samouprava angažovala je i više radnika na čišćenju trotoara, pre svega ispred javnih ustanova, škola, bolnice, ambulanti. 

Prema prognozama meteorologa sneg će padati celog dana i u subotu. Prestanak padavina od nedelje. Minus će nas pratiti do utorka, kada se očekuju temperature i do pet stepeni.  U sredu kiša, a u četvrtak ponovo susnežica. Temperature ostaju u plusu.

Izvor: RTV Puls

snegGnjilaneKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva