:

:

TV Most

clock

Septembar 28, 2019   20:25

0

813

Opštinsko rukovodstvo Severne Mitrovice nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu grada, a sve u interesu boljeg života građana.

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić rekao je za Televiziju Most da je nakon decenija propadanja, u prethodnih nekoliko godina započeo investicioni cuklus kojim se unapređuju infrastrukturni uslovi za sve građane Kosovske Mitrovice, kojima se gradonačelnik zahvaljuje na podršci i strpljenju.

"Nakon nove Autobuske stanice i Hale sportova, renoviranja svih obrazovnih i zdravstvenih ustanova, uspeli smo da obezbedimo finansijska sredstva i za asfaltiranje puta Kosovska Mitrovica-Zvečan, ali i uredimo ulice u našem gradu", rekao je Rakić i dodao da su u poslednjih nekoliko nedelja rekonstruisane ulice Tanaska Rajića, Anke Spajić, deo Kolašinske ulice ka Suvom Dolu, ali i uređene površine oko nove Hale sportova.

"Jedinsveni, složni i odlučni da ostanemo i opstanemo, nastojaćemo da i u budućnosti nastavimo sa renoviranjem puteva, ulica i trotoara", istakao je Rakić.

On je najavio i kompletiranje finansijske konstrukcije za celokupno renoviranje kolovoza i trotoara u gradu i opremanje mobilijarom glavne gradske ulice, Kralja Petra Prvog, od spomenika Knezu Lazaru do NIS-ove pumpe.

Izvor: TV Most

KiMRakićSeverna Mitrovicainvesticije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?