:

:

TV Most

clock

Septembar 28, 2019   20:25

0

941

Opštinsko rukovodstvo Severne Mitrovice nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu grada, a sve u interesu boljeg života građana.

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić rekao je za Televiziju Most da je nakon decenija propadanja, u prethodnih nekoliko godina započeo investicioni cuklus kojim se unapređuju infrastrukturni uslovi za sve građane Kosovske Mitrovice, kojima se gradonačelnik zahvaljuje na podršci i strpljenju.

"Nakon nove Autobuske stanice i Hale sportova, renoviranja svih obrazovnih i zdravstvenih ustanova, uspeli smo da obezbedimo finansijska sredstva i za asfaltiranje puta Kosovska Mitrovica-Zvečan, ali i uredimo ulice u našem gradu", rekao je Rakić i dodao da su u poslednjih nekoliko nedelja rekonstruisane ulice Tanaska Rajića, Anke Spajić, deo Kolašinske ulice ka Suvom Dolu, ali i uređene površine oko nove Hale sportova.

"Jedinsveni, složni i odlučni da ostanemo i opstanemo, nastojaćemo da i u budućnosti nastavimo sa renoviranjem puteva, ulica i trotoara", istakao je Rakić.

On je najavio i kompletiranje finansijske konstrukcije za celokupno renoviranje kolovoza i trotoara u gradu i opremanje mobilijarom glavne gradske ulice, Kralja Petra Prvog, od spomenika Knezu Lazaru do NIS-ove pumpe.

Izvor: TV Most

KiMRakićSeverna Mitrovicainvesticije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva