:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Decembar 23, 2021   19:15

0

141

Petković poručio Velji: Od kada ste na vlasti odigralo se 126 incidenata

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković odgovorio je na Tviteru šefu kabineta kosovske predsednice Vjose Osmani Bljerimu Velji podsećajući da se od dolaska Osmanijeve na vlast odigralo 126 incidenata i da njemu šest puta nije dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju.

 

Velja je prethodno objavio post u kojem je naveo da je "vizija regionalne saradnje Srbije da primeni dvostruke standarde za Kosovo legalizovanjem barijera za slobodu kretanja ljudi i robe".

"Ako ste zainteresovani za regionalnu saradnju, priznajte Kosovo i posvetite se uspehu Berlinskog procesa", napisao je Velja na Tviteru uz komentar: "Petkoviću lažeš kao pas". 

Velja je zapravo reagovao na saopštenje Petra Petkovića u kojem on tvrdi da je potencijal "Otvorenog Balkana" prepoznat od SAD i EU, kao i da Priština maltretira i progoni Srbe.

Petar Petković je odgovorio Velji da se tako "odgovara Srbiji kada ste nervozni". 

"Desilo se 126 incidenata od kada ste došli na vlast. Pominjete slobodu kretanja, a sprečili ste me šest puta da uđem na teritoriju KiM", napisao je Petković i dodao: "Važno je da ste me dobro razumeli, jer vam srpski ide dobro".

Izvor: Kosovo Onlajn

Petar PetkovićBljerim VeljaKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva