:

:

TV Most

clock

Februar 13, 2023   14:20

0

144

Počinje nokaut faza Lige šampiona: PSŽ čeka Bajern, Totenhem gostuje Milanu

Fudbaleri Pari Sen Žermena dočekaće sutra u Parizu ekipu Bajerna, dok će Milan na svom terenu igrati sa Totenhemom, u prvim mečevima osmine finala Lige šampiona.

Trener PSŽ-a Kristof Galtije ima problema sa povredama igrača, pošto u timu neće biti Kilijan Mbape, dok bi Lionel Mesi trebalo da bude spreman za duel sa Bajernom. 

PSŽ je poražen čak četiri puta na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima. Šampion Francuske je u subotu izgubio u gostima od Monaka 3:1 u francuskom prvenstvu. "Sveci" su prvi na tabeli nacionalnog šampionata sa 54 boda.

Bajern je u subotu pobedio Bohum sa 3:0 u 20. kolu Bundeslige. Minhenski klub je na poslednjih pet mečeva u Bundesligi ostvario tri remija i dve pobede, a nalazi se na prvom mestu na tabeli sa 43 boda, jedan više od Uniona iz Berlina. 

Utakmica između Pari Sen Žermena i Bajerna biće odigrana sutra od 21 čas u Parizu. Revanš je na programu 8. marta u Minhenu.

Fudbaleri Milana će sutra od 21 sat na svom terenu dočekati Totenhem.

Šampion Italije je pre tri dana pobedio Toirno 1:0 u Seriji A i prekinuo niz od četiri poraza u svim takmičenjima. Milan je od 4. januara imao niz od sedam mečeva bez pobede, a ispali su iz Kupa Italije od Torina. 

Totenhem u meč protiv Milana ulazi posle tri poraza u poslednjih pet mečeva u Premijer ligi. Totenhem je peti na tabeli Premijer lige sa 39 bodova. Revanš duel između Totenhema i Milana na programu je 8. marta u Londonu.

U sredu će biti odigrana još dva prva meča osmine finala LŠ, a sastaće se: Klub Briž - Benfika i Borusija Dortmund - Čelsi. 

U utorak, 21. februara na programu su mečevi: Liverpul - Real i Ajntraht - Napoli. U sredu, 22. februara će se sastati: Lajpcig - Mančester siti i Inter - Porto.

Revanš mečevi osmine finala Lige šampiona biće odigrani 7, 8, 14. i 15. marta.

Izvor: T a n j u g

Liga šampionafudbal
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva