:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Oktobar 02, 2020   19:58

0

116

Povoljni uslovi za vožnju, uveče pojačan saobraćaj

Vozače danas očekuju povoljnije vremenske prilike nego prethodnih dana, ali povremeno jak južni i jugoistočni vetar u popodnevnim i večernjim časovima može predstavljati opasnost zbog povremeno jačih udara, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS), uz podsećanje da se popodnevnim časovima očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na najfrekventnijim putnim pravcima.

Na naplatnoj stanici Preljina vozila čekaju 15 minuta, dok na ostalim naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Normalizovan je saobraćaj na deonici Međurečje-Kumanica, a nakon što se odvijao naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na autoputu Niš - Dimitrovgrad, na deonica Pirot Istok - Dimitrovgrad, između službenih prolaza na km 99+315 i na km 100+125, do 7. oktobra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova u levoj traci auto-puta u blizni GP Gradina.

Za saobraćaj će biti zatvorena leva traka auto-puta (smer granični prelaz Gradina - Niš), a saobraćaj će se odvijati dvosmerno desnom kolovoznom trakom (smer Niš - granični prelaz Gradina).

Na deonici Ralja - Požarevac - Velika Plana (most Krnjevo) do 5. oktobra u toku su radovi na periodičnom održavanju mosta. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka u smeru ka Nišu, a saobraćaj se preusmerava na preticajnu traku smera ka Beogradu.

Produžena je obustava saobraćaja na deonici Kula-Vrbas do 9. oktobra, a u pitanju su radovi na redovnom održavanju, od raskrsnice ulica Ise Bajića, Maršala Tita i Veljka Vlahovića do raskrsnice ulica Maršala Tita i Stevana Sremca.

Alternativni putni pravac su ulice: Industrijska zona, Petra Drapšina, Veljka Vlahovića, Ise Bajića, Laze Kostića i Stevana Sremca.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Izvor: Танјуг

stanje na putevima
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva