:

:

TV Most

clock

Decembar 22, 2019   21:15

0

164

PS: Đilas nikada i ni u čemu nije pobedio Vučića

Pokret socijalista saopštio je večeras da Dragan Đilas nikada i ni u čemu nije pobedio Aleksandra Vučića, a posebno ne na izborima ili u broju otvorenih fabrika, auto-puteva i novih radnih mesta.

"Đilas je šampion korupcije i prosto je nemoguće ne pomenuti njegovo ime u tom kontekstu. Đilas može da nastavi da broji koliko puta pominjemo njegovo ime, može da sikće i preti, ali nas nikada neće uplašiti niti sprečiti da govorimo istinu i ukazujemo na veliku štetu koju je naneo državi", naveo je PS u saopštenju.

Ta stranka napominje da "tajkun Đilas pokazuje ogromnu nervozu i mržnju prema Vučiću, jer više ne može da prazni narodnu kasu i trguje sekundama na RTS".

PS navodi da ne može više Đilas da se ugrađuje i pravi biznis planove za svoje firme na račun građana Srbije i Beograda i zato bi Ðilas "vlast po svaku cenu, bez izbora, da može ponovo da otima i pljačka".

"Koliko god pretio, isfrustrirani tajkun Đilas neće nas sprečiti da i dalje postavljamo pitanje odakle 619 miliona evra", kaže se u saopštenju PS.

Izvor: Танјуг

Pokret socijalistaĐilasVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva