:

:

TV Most

Foto: Kosovo online

clock

Novembar 26, 2020   13:45

0

276

Radojević: Projekti koji su decenijama čekali na ostvarivanje sada su realnost

Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice, ispred Srpske liste, Milan Radojević sa saradnicima obišao je danas radove na izgradnji mosta preko Ibra u blizini Dudinog Krša. Most će, osim spajanja Severne Mitrovice sa magistralnim putem Priština-Raška, poboljšati saobraćaj u gradu.

Radojević je istakao da je ovaj višedecenijski projekat, koji doprinosi razvoju Severne Mitrovice, u fazi realizacije, pre svega zahvaljujući angažovanju predsednika Privremenog organa Aleksandra Spirića i celokupnog tima Srpske liste.

"Danas se nalazimo na mestu koje će omogućiti da naša Mitrovica dobije širu sliku, više prostora i potencijal za širenje i povezivanje sa magistralnim saobraćajnicama, što će uticati i na rasterećivanje saobraćajnih gužvi u gradu, a što je i jedan od prioriteta. Danas smo ovde da pokažemo da timskim radom i zalaganjem i trudom projekti i ideje koji su godinama i decenijama čekali na ostvarivanje, sada se pretvaraju u realnost", rekao je Radojević.

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić je rekao da je ovaj most važna veza sa magistralnim putem Priština-Raška i da je od krucijalnog značaja za sve stanovnike ovog grada.

"Politika našeg predsednika Aleksandra Vučića se ogleda kroz povezivanje i dogovor i ovaj most vrednosti 63 miliona dinara će dodatno ojačati ulicu Lole Ribara kroz pristupni put koji će povezati centar grada sa ovim mostom, rekao je Spirić.

Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice Milan Radojević je rekao da je ovo samo jedan u nizu infrastrukturni projekata, koje realizuje opština, kako bi se stvorili što bolji uslovi za život svih građana, što će biti glavni cilj novog gradonačelnika.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva