:

:

TV Most

Foto: MZZP

clock

Maj 20, 2021   14:30

0

147

Rakić i Todić razgovarali o podršci infrastrukturnim projektima u Leposaviću

Da je ulaganje u infrastrukturu jedan od glavnih segmenata razvoja svake lokalne samouprave i da se upravo iz tog razloga mora konstantno raditi na ovom polju, danas su se složili ministar za zajednice i povratak Goran Rakić i gradonačelnik Opštine Leposavić Zoran Todić

Oni su tokom današnjeg sastanka dogovorili da opštini Leposavić u narednom periodu Ministarstvo za zajednice i povratak pruži finansjisku podršku u realizaciji infrastrukturnih projekata koje ova opština izdvoji kao najprioritenije.

”Skoro svakodnevno razgovaram sa gradonačelnicima opština na koji način možemo da unapredimo život ljudi. Drago mi je da iznalazimo načine da im pomognemo i da na zahteve koje dobijam mogu da odgovorim pozitivno. Vodeći se činjnicom da smo preuzeli odgovornost da svakim danom radimo sve više na onome što čini život boljim, maksimalno se trudimo da dobijeno poverenje i opravdamo”, kazao je Rakić.

Todić je istako da iskrena želja Ministarstva za zajednice i povratak i ministra Gorana Rakića da im pomogne da grad Leposavić bude bolje uređen i funkcionalniji , stanovnicima ove opštine šalje jasnu poruku da uvek neko brine o njima.

Rakić i Todić su za narednu nedelju dogovorili potpisivanje nekoliko Memoranduma nakon kojih će započeti konretna realizacija projekata u ovoj opštini.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMLeposavićRakićTodićMZZPinfrastrukturni projekti
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva