:

:

TV Most

clock

Maj 26, 2023   8:10

0

82

Skup "Srbija nade" biće održan večeras u Beogradu

Skup pod nazivom "Srbija nade"  biće održan večeras sa početkom od 19:00 časova u Beogradu ispred doma Narodne skupštine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve građane Srbije na, kako je naveo, skup za budućnost koji će pokazati jedinstvo zemlje u teškim trenucima.

Vučić je rekao da će to biti skup za pristojniju Srbiju, čak i onih koji glasaju za opoziciju, ali drugačije sagledavaju stvari.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će na današnjem skupu "Srbija nade" ponuditi nova rešenja i dijalog sa onima koji misle drugačije.

Istakao je da će na skupu govoriti kao predsednik Republike, a ne kao lider stranke.

"I to je jedina stvar o kojom želim da razgovaram sa narodom, sa građanima, ja neću držati stranački govor, neću čak ni pominjati političke protivnike. Mislim da se obratim Srbiji, sa jednim dugoročnim planom. Obratiću im se kao predsednik svih građana i pokazati kako i na koji način mislim da možemo da izađemo iz svega ovoga”, rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da skup koji se organizuje danas nije miting SNS, niti kontramiting, jer je jedini zakazan za taj dan.

Govorio je i planu skupa.

"Ja samo da se izvinim Beograđanima jer posle 14 sati biće potpuni kolaps svuda. Kneza Miloša, Brankov most, Gazela, Bulevar kralja Aleksandra, ceo put od Pančevačkog mosta, sve će biti zakrčeno. Da li će biti šetnje ili ne? Ako bude onoliko ljudi koliko mislimo, onda šetnja neće biti moguća zbog broja ili stampeda, ali videćemo… Apsolutno će biti miran skup“, rekao je Vučić.

Izvor: T a n j u g, RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva