:

:

TV Most

clock

Avgust 19, 2023   19:43

0

191

SL: Pritvor Virijeviću bez ikakvog osnova i dokaza; Međunarodna zajednica ćuti

Danas je u politički montivisanom i montiranom postupku kosovski sud bez ikakvog osnova i dokaza odredio jednomesečni pritvor Nebojši Virijeviću. Vrednom i poštenom domaćinu, i ocu troje dece iz Leposavića a na osnovu prijave Kurtijevog poslušnika Radoice Radomirovića, saopštila je večeras Srpska lista.

"Sramno, uzastopno ćutanje međunarodne zajednice na politički montirane sudske procese u kojima se bez ikakvih dokaza časni Srbi stavljaju u pritvor nam jasno govori da se ove antisrpske akcije sprovode uz podršku nekih iz međunarodne zajednice", navodi se u saopštenju. 

Cilj ove podrške je, kako se ističe u saopštewnju, namera da se Srbi po svaku cenu nateraju da učestvuju na izborima, a da specijalne jedinice ostanu na severu i maltretiraju naše građane, kao i da "naša neosnovano uhapšena braća ostanu u prištinskim kazamatima".

"Ovom prilikom im poručujemo da je srpski narod prozreo njihove namere i da ih sa gnušanjem odbacuje. Izbori pod pretnjama, ucenama i pritiskom bilo koga nikada neće biti prihvaćeni od ponosnog srpskog naroda i nas kao političkih predstavnika. Srpska lista će biti uz Nebojšu i porodicu Virijević ali i sve srpske porodice koje su na udaru Kurtijevog režima zbog želje da ostanu svoji na svome i sačuvaju srpsko ime i prezime na Kosovu i Metohiji", zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaNebojša Virijevićpritvor
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva