:

:

TV Most

clock

Februar 01, 2021   21:31

0

153

SL: Srbi na KiM dobro znaju i cene sve što srpska država radi kako bi Srbi ovde opstali

Kampanja koju neprijatelji srpskog opstanka na Kosovu i Metohiji pokreću ovih dana protiv srpske države je najdirektnija podrška progonu srpskog naroda sa naših prostora, navodi se u saoštenju Srpske liste.

 

Gomila laži koju plasira Mlađan Đorđević, na nagovor svog mentora Đilasa, ima za cilj da obeshrabri srpski narod u centralnoj Srbiji da svojim glasovima budu podrška opstanku Srba na Kosovu i Metohiji. Da ispred sebe imaju prave predstavnike koji će uvek i na svakom mestu biti branioci njihovog interesa. 

Želimo da građani znaju da je cilj Đorđevićevog trabunjanja da se onima koji su poput Trojanskog konja ubačeni u trku protiv Srpske liste pruži podrška, jer je njihova jedina uloga da budu marionete u rukama nekih albanskih partija, a njihova šansa je u maloj izlaznosti na izborima.

Đorđević to ne radi slučajno, niti bez konsultacija sa Đilasom, jer je ovakvo antisrpsko delovanje planski osmišljeno u predvorje izborne kampanje kako bi nanelo štetu srpskom interesu.

Srpska lista nije politička partija već bedem odbrane srpskih interesa i Đorđevićev napad nije napad na političke predstavnike srpskog naroda, već napad na srpski narod i njegov opstanak, a Đorđević to radi za ko zna čiji račun i za koju protivuslugu.

Ipak, Đorđević je ponovo zaboravio da Srbi na Kosovu i Metohiji dobro znaju i cene sve što srpska država, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem radi kako bi Srbi ovde opstali, ali i imali život dostojan čoveka u 21. veku, isto kao što zna da su Đorđević i Đilas manipulatori koji nastoje da napadom na Srbe sebi pribave poene kod svojih mentora.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaMlađan Đorđević
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva