:

:

TV Most

clock

Jun 19, 2019   20:31

0

115

Snažno nevreme protutnjalo Beogradom – ogromne gužve u saobraćaju

Olujno nevreme praćeno kišom i gradom pogodilo je Beograd. Vetar ljuljao stabla a zbog velike količine vode stvorene su gužve u saobraćaju.

Reporter RTS-a je javio da je najviše kiše palo u Grockoj i Batajnici. Stvorile su se velike gužve u saobraćaju, a na mostovima kolone. Zbog nevremena je isključena struja na kontaktnoj mreži tramvaja Niz stepenice u Takovskoj ulici stvoren je pravi vodopad a voda se slivala na kolovoz. 

Najviše problema stvoreno je u Bulevaru Despota Stefana, Cvijićevj ulici, na Novom Beogradu i u nižim delovima grada.  U trenutku najjačeg pljuska palo je 30 litara po metru kvadranom.  U paviljonima na Novom Beogradu grom je srušio drvo koje je palo na auto. Drvo je palo i kod Veterinarskog fakulteta i na uglu Dalmatinske i Ruzveltove.

Prethodno je Republički hidrometeorološki zavod objavio upozorenje za područje cele Srbije na lokalnu pojavu obilnih pljuskova sa gradom. U Beogradu je na snazi žuti meteoalarm a obilne padavine moguće su i tokom večeri.  Policija apeluje na oprez. Do 17 časova u prestonici je zabeleženo čak 70 udesa. 

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva