:

:

TV Most

Foto: Rojters

clock

Oktobar 02, 2020   16:55

0

41

"Srbi sa KiM žele brz oporavak Trampu"

Nakon što se svetom prenela vest da je predsednik SAD Donald Tramp zaražen koronavirusom usledile su reakcije. Brz oporavak Trampu su, bar po tvrdnjama Marka Đurića, poželili i Srbi sa KiM.

Tramp i njegova supruga Melanija su pozitivni na virus kovid-19. Ova vest odjeknula je jutros, pa su reakcije počele da pristižu i iz Srbije i sa KiM.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je da "Srbi sa Kosova žele predsedniku SAD Donaldu Trampu brz oporavak od korona virusa".

"Srbi sa Kosova i Metohije žele brz i lak oporavak predsedniku SAD Donaldu Trampu i prvoj dami SAD Melaniji Tramp", poručio je Đurić u svom tvitu u ime srpskog naroda na KiM.

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je dobro zdravlje i snagu predsedniku SAD Donaldu Trampu i prvoj dami SAD Melaniji Tramp, koji su zaraženi korona virusom.

"Nadam se vašem brzom oporavku kako biste nastavili dobar posao i iščekujem nastavak naše snažne saradnje u tome da učinimo svet boljim i sigurnijim mestom", poručio je Vučić na Tviteru.

Izvor: RTV KiM

KiMTrampVučićĐurić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?