:

:

TV Most

Foto: KBSS

clock

Maj 11, 2021   22:32

0

229

Srđan Radulović je novi selektor kik boksera

Srđan Radulović je izabran za selektora Kik boks reprezentacije Srbije posle sprovedenog javnog konkursa za izbor novog selektora. Upravni odbor KBSS je izabrao Radulovića na ovu poziciju u mandatu 2021-2025. 

 

Srđan Radulović je rođen 30.11.1971. godine i jedan je od pionira kik boksa na KiM i u centralnoj Srbiji. Od malih nogu se bavio borilačkim sportovima a svoju trenersku karijeru je započeo kao osnivač i trener kik boks kluba “Miloš Obilić” u Prištini 1994.

Sada radi kao trener u kik boks klubu “Niš”.

U svim klubovima u kojima je bio trener, pravio je vrhunske rezultate.

Kik boks klub “Niš” je nekoliko godina proglašavan za najuspešniji klub u Srbiji  a ispod njegovih fokusera iznedreno je preko 200 šampiona države, Balkana, Evrope i sveta.

Dugogodišnji je član stručnog štaba reprezentacije i trener reprezentacije (Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, Srbije, od 2001-2018. godine).

Pod budnim okom tadašnjeg stučnog štaba i Srđana Radulovića, reprezentativci Jugoslavije, SCG i Srbije, osvajali su pehare na Prvenstvima Balkana, Evrope i sveta ali je osvojeno i prestižno 1. mesto na Svetskom Gran pri šampionatu 2012. kada je u finalu savladana Rusija.

Osnivač je više klubova u centralnoj Srbiji (Bor 1999. Prokuplje 2000. Kosovska Mitrovica 2007. Niš 2007…).

Predsednik je Kik boks saveza centralne Srbije.

Osim u sportu, Srđan Radulović je veoma uspešan bio i u obavljanju poslova snimatelja u TV Priština i TV Most. 

Izvor: TV Most, KBSS

Srđan RadulovićKik boks savez Srbijeselektor
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva