:

:

TV Most

clock

Septembar 29, 2021   13:19

0

154

Srpska lista: Akcije Prištine posledica pogubne Tadićeve politike

Srpska lista ocenila je danas da su jednostrane akcije Prištine praćene udarom Rosu koje danas imamo direktna posledica pogubne politike bivšeg predsednika Borisa Tadića i njegovih najbližih saradnika.

"Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ponovo je podsetio narod zašto je bivši, jer je za svoje sitne šićardžijske interese spreman da proda sopstveni narod na Kosovu i Metohiji", navela je SL u saopštenju.

Oni ukazuju da o tome koliko je i kako branio srpski narod, Tadić je najbolje pokazao kada je pobegao u Rumuniju, dok je Kosovo proglašavalo nezavisnost.

"Vuk dlaku menja, ali ćud nikad, pa je Tadić i sada hrabro otišao u Ukrajinu da gleda prvenstvo u fudbalu, dok je Rosu na srpski narod udario dugim cevima i oklopnim vozilima", ističe SL.

Oni ukazuju da zato naš narod na Kosovu i Metohiji bezrezervno veruje predsedniku Aleksandru Vučiću koji se danonoćno bori za naše interese, dok su Tadić i njegovi "satrapi" prvi kada treba da se udari na srpski narod ili pobegne preko granice.

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić smatra da je aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji posledica interesa koji se tiču predizbornih kampanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na parlamentarnim i predsedničkim i premijera privremenih institucija u Prištini Aljbina Kurtija na lokalnim izborima.

On je za "Danas" rekao da ne bi dopustio da pitanje automobilskih tablica ostane nerešeno, ako to Srbiju dovodi u nepovoljnu poziciju i prištinskoj strani ostavlja prostor za akciju koju je putem specijalnih jedinica ROSU izveo Kurti.

On je ddoao i da ne bi upotrebio vojsku zbog spora oko automobliskih tablica i naš narod "plašio novim pogromom".

Izvor: Танјуг

KiMSrpska listaTadićblokadeadministrativni prelazitablice
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva