:

:

TV Most

clock

Novembar 09, 2019   13:44

0

180

"Srpska lista je partija sabornosti srpskog naroda"

"Srpska lista je partija sabornosti srpskog naroda koja se bori za njegove interese, a ne da bi se svidela i dodvoravala albanskim partijama i njihovim političkim liderima. Albanci takve imaju u Rašiću, Petroviću, Radi Trajković i sličnima kojima je srpski narod jasno i glasno rekao šta o njima misli, dajući im podršku u promilima", saopšteno je danas iz Srpske liste.

Srpska lista poručila je da je "paradoksalno da o poštovanju nekakve kosovske državnosti Srpskoj listi govore članovi Samoopredeljenja koji negiraju Ustav tog istog samoproglašenog Кosova, njegove takozvane simbole ali i sve obaveze koje Priština ima prema srpskom narodu, kako po važećim zakonima, tako i po važećim međunarodnim obavezama koje proističu iz Briselskih sporazuma".

"Ipak, daćemo Кurtijevim pajtašima besplatan savet - nije mudro političko vreme trošiti za napade na Srbe, pitanje je dana kada ćete morati da pozovete na razgovor Srpsku listu, a sa druge strane, pogledajte kako su na izborima prošle partije u Prištini koje su pokušale da napadima na srpski narod steknu jeftine političe poene" stoji na kraju saopštenja Srpske liste.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSrpska lista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva