Srpska lista najoštrije osuđuje laži koje izgovara Rada Trajković

:

:

TV Most

clock

Februar 14, 2020   11:59

0

58

Srpska lista najoštrije osuđuje laži koje izgovara Rada Trajković

Srpska lista najoštrije osuđuje laži koje izgovara Rada Trajković, i javno joj postavlja pitanje, zašto svoja saznanja ne podeli sa istražnim organima naše zemlje, nego svoje laži plasira putem medija, saopštila je danas Srpska lista.

"Obaveštavamo građane da je najnovija uplata od strane mentora Rade Trajković iz Prištine, koji neosnovano hapse i maltretiraju Srbe, pokušavajući da ometaju proces koji se bez ijednog dokaza vodi protiv naših sugrađana, a za ubistvo Olivera Ivanovića, pristigla na njen račun. Zato se Rada u trenutku, kada se na svetlo dana izmišljena optužnica pokazala kao politički pamflet za maltretiranje Srba bez ijednog dokaza, javlja sa gomilom laži kako bi skrenula pažnju javnosti sa poraza koji tužilaštvo doživljava na samom početku procesa.

Ova lažna, umišljena predstavnica Srba sa Kosova i Metohije, koja je dobila manje od 0,02% glasova na izborima, nastoji da širenjem laži i napadima na ugledne građane dobije na popularnosti, u nadi da će sebi obezbediti finansijske benefite iz Prištine i nekih ambasada. Sa druge strane svesno pruža podršku optužnici od koje je u penziju pobegao i sam tužilac Sulj Hodža, kako ne bi svedočio očiglednom porazu.

Bez obzira na kvarne namere  Rade Trajković i ona kao i svako drugi mora odgovarati za svoje postupke i izgovorene laži.

Duboko verujemo da su njene lažne izjave između ostalog doprinele da se naši sugrađani i dan danas nalaze u neosnovanom pritvoru umesto sa svojim porodicama, te dale alibi tužilaštvu da goni ponosne i časne Srbe koji za razliku od Rent-a-Rade na Komsetu hrabro brane svaki pedalj naše zemlje, a ne iz udobne fotelje na Savskom vencu.

Podsećamo da je zbog laži koje je plasirala javnosti protiv Rade Trajković tužbu podneo potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, te ohrabrujemo i sve ostale utamničene da to isto učine. Lažima se mora stati na kraj presudom suda, kako bi se Rade privela k` poznaniju prava", stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaRada TrajkovićOliver Ivanović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva