:

:

TV Most

clock

Decembar 28, 2018   22:32

0

298

Studenti Ekonomskog fakulteta spremili paketiće za decu sa KiM

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu prikupljeno je više stotina kilograma proizvoda za preko 150 paketića koji će ove godine biti podeljeni deci u vrtićima i osnovnim školama u nekoliko opština na Kosovu i Metohiji.

Ovoj humanitarnoj akciji priključili su se brojni studenti i studentske organizacije Ekonomskog fakulteta – Grupa za SPEKOF, Marketing radionica, SEFA i Savez studenata Ekonomskog fakulteta.

Studenti Ekonomskog fakulteta spremili paketiće za decu sa KiM

"Ideja o ovoj akciji postoji već dugo, ali je počela da se sprovodi kada su nas kontaktirali članovi organizacije 'Svi za Kosmet'. Pomislili smo da bi paketići mogli da se prikupe u većem broju ako organizujemo određeni centralni događaj. Zato smo odlučili da projektujemo film 'Enklava' na fakultetu i naplaćujemo ulaz u vidu doniranja slatkiša za paketiće", navodi Nikola Jovanović, jedan od organizatora i student druge godine Ekonomskog fakulteta.

Jovanović je zahvalio svim studentima i organizacijama Ekonomskog fakulteta koje su doprinele da se ovakav projekat sprovede u delo.

Humanitarna organizacija "Svi za Kosmet" postoji 18 godina i poslednjih 10 godina redovno je posećivala i pomagala najugroženije delove Kosova i Metohije.

Prošle godine, obradovano je 2.330 mališana u 67 različitih enklava na Kosovu i Metohiji.

Ove godine cilj je da se premaši cifra od 3.000 paketića za decu koja žive na Kosovu i Metohiji, u Gnjilanu, Gračanici, Lipljanu, Prištini i drugim mestima.

Izvor: Taнјуг

Studenti EFpaketići za decu na KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva