:

:

TV Most

Foto: Facebook/Leposavić portal

clock

Novembar 17, 2021   17:33

0

142

Todić sa saradnicima obišao radove na rekonstrukciji puta u Gornjem Krnjinu

Predsednik opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima obišao je radove na rekonstrukciji i asfaltiranju putnog pravca od Ibarske magistrale do škole u selu Gornji Krnjin. Dužina rekonstruisane deonice je 1950 metara, a sredstva za realizaciju ovog projekta obezbeđena su iz opštinskog budžeta, objavljeno je na fesbuk profilu Leposavić portal. 

Ovom prilikom predsednik Todić razgovarao je sa meštanima i upoznao se sa problemima i potrebama sa kojima se  suočavaju.

„Danas prisustvujemo završnim radovima na asfaltiranju ove deonice puta u selu Gornji Krnjin koje je jedno od većih sela u našoj opštini. Posebno me raduje činjenica da ovde živi dosta mladih i dece koji svoju budućnost vide upravo na selu. Opština Leposavić ulaže maksimalne napore da obezbedi kvalitetnije uslove za život svakog meštanina, a samim tim i bolju budućnost. Na tom putu imamo nesebičnu pomoć i podršku naše države Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju, bez čije pomoći ne bismo uspeli u realizaciji svih planiranih projekata“ rekao je Todić.

On je dodao da će se narednih dana krenuti sa izgradnjom novog mosta na reci Ibar u ovom selu, jer je  početkom ove godine usled poplava došlo do rušenja mosta koji je nabujala reka Ibar srušila i u mnogome otežala funkcionisanje meštanima ovog sela. Sredstva za izgradnju novog mosta, koji Gornji Krnjin povezuje sa selom Dren, obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije u saradnji sa opštinom Leposavić.

Meštani sela Gornji Krnjin izrazili su veliku zahvalnost rukovodstvu opštine na čelu sa predsednikom Zoranom Todićem, kao i rukovodstvu Republike Srbije koji imaju razumevanja za njihove potrebe i u svakodnevnoj koordinaciji sa opštinom Leposavić rade na rešavanju istih, kako bi građanima obezbedili što bolje uslove za održivi ostanak i opstanak na ovim prostorima.

 

Тодић: Интензивни радови на реконструкцији још једног пута, а све у циљу стварања квалитетнијих услова за живот наших...

Posted by Leposavic Portal on Wednesday, November 17, 2021

Izvor: TV Most, Leposavić portal

KiMGornji KrnjinTodićrekonstrukcija puta

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva