:

:

TV Most

clock

April 18, 2020   20:30

0

164

Todić uputio vaskršnju čestitku

Predsednik opštine Leposavić, Zoran Todić uputio je svim pravoslavnim vernicima čestitku povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

"U ime opštine Leposavić i svoje ime svim pravoslavnim vernicima čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs", stoji u čestitki Todića.

Todić je ukazao da "ove godine suočeni sa novim iskušenjima i izazovima koji su zadesili čitavo čovečanstvo, Vaskrsenje Hristovo proslavljamo u specifičnim okolnostima zbog novonastale situacije. Zato neka nas Vaskrs okrepi i podari dodatnu snagu i veru za pobedu istine i pravde, pobedu života nad svim iskušenjima".

Pravoslavnim vernicima poželeo je da ove praznične dane provedu u miru, ljubavi i istinskom duhovnom blagostanju sa svojim najbližima u duhu pravoslavlja uz sveti plamen kandila u svojim domovima.

"U skladu sa našim obavezama i odgovornostima u danima koji su pred nama bićemo još više posvećeni ovom našem mestu i našem narodu na Kosovu i Metohiji. Duboko sam ubeđen da su vera, pravda, humanost, tolerancija, ljubav utkani u duhovno nasleđe srpskog naroda, i da je sve ovo neiscrpna inspiracija našem narodu u borbi sa svim iskušenjima koja su pred  nama.

Neka nam Vaskrs donese ozdravljenje, i neka nam bude podsticaj da još odlučnije čuvamo našu veru i istinske tradicionalne vrednosti našeg naroda", poručio je Todić u vaskršnjoj čestitki uz tradicionalni pozdrav Hristos Vaskrse!

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMVaskrsTodić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva