:

:

TV Most

clock

Februar 07, 2021   17:30

0

265

Todosijević sa saradnicima obišao meštane sela Lokve

U sklopu predizbornih aktivnosti, predsednik Privremenog organa opštine Zvečan i kandidat za poslanika na predstojećim izborima Ivan Todosijević sa saradnicima obišao je selo Lokve.

U ovom selu opština je u proteklom periodu,  iz sopstvenih sredstava finansirala izgradnju dovoda  rezervoara za vodu, kupatila za tri domaćinstva i pomogla adaptaciju kuće i uređenje prostora oko kuće nastavniku u penziji Ljubiše Maksimovića.

U razgovoru sa mestanima istaknut je i problem putne infrastrukture pa se u narednom periodu planira i nasipanje i asfaltiranje određene deonice puta prema ovom selu kako bi se omogućio bolji i kvalitetniji život preostalih meštana koji ovde žive.

Ovo je još jedan dokaz da Opština Zvečan i Srpska lista ulažu sve napore kako bi olakšali i ućinili život boljim meštanima u udaljenim srpskim selima kako bi oni opstali i ostali.

Mestani sela Lokve gde danas ima oko 15 domaćinstava izrazili su veliku zahvalnost za ono što opština Zvečan  zajedno sa Kancelarijom za KiM čini za sve Srbe na ovim prostorima a posebno što se velika  pažnja posvećuje starijim licima u udaljenim ruralnim sredinama.

Izvor: TV Most

KiMTodosijevićLokveizboriSrpska lista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva