:

:

TV Most

Foto: RTRS

clock

Februar 09, 2020   17:01

0

188

U akciji "Kavez" u Republici Srpskoj uhapšeno 12 osoba

U Republici Srpskoj uhapšeno je 12 osoba osumnjičenih za proizvodnju i promet droge, a tokom akcije pod nazivom "Kavez" zaplenjeni su oružje, municija i novac.

Akcija "Kavez" počela je jutros u cilju razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom i prometom droge.

Policijski službenici su izvršili pretrese na više lokacija na području Banjaluke, Zvornika, Bijeljine i Doboja.

Portparolka MUP-a Danica Gnjatović izjavila je da je 12 osoba uhapšeno i da će oni biti sprovedeni u Upravu MUP-a za organizovani i teški kriminal.

"Do sada je pronađeno oko 300 grama marihuane, 10 grama heroina, 24 mililitra tečnog metadona, četiri pištolja, oko 2.000 KM, oko 2.400 evra, više digitalnih vaga za precizno mjerenje, veći broj drobilica za mrvnjenje marihuane, te više mobilnih telefona, SIM kartica i rokovnika",  istakla je Gnjatovićeva, prenosi RTRS.

Akciju sprovode policijski službenici Uprave MUP-a za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa službenicima policijskih uprava Banjaluka, Zvornik, Bijeljina i Doboj, te pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice i Jedinice žandarmerije.

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Izvor: RTS

Republika SrpskahapšenjeMUP RSakcija Kavez
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva