:

:

TV Most

clock

Jul 09, 2020   8:20

0

72

U toku radovi na putevima u Srbiji

U Srbiji su u toku radovi na više deonica, tako da je režim saobraćaja izmenjen, saopštili su danas Putevi Srbije.

Na auto putu E-70, petlja Ruma - petlja Sremska Mitrovica, do 18. jula traju pripremni radovi na snimanju postojećeg stanja kolovoza.

Za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru ka Sremskoj Mitrovici.

Na auto-put E-763, Lajkovac - Ub, smer ka Ubu do 20. jula, od 7 do 15 časova, traju radovi u zastavnoj saobraćajnoj na čišćenju i ispiranju kišne kanalizacije.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad istok - petlja Novi Sad jug, u smeru ka Beogradu, od danas do 16. jula u toku svetlog dela dana radiće se na zameni čelične zaštitne ograde.

U prvoj fazi, radovi se izvoditi u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, a zatim će se radovi izvoditi u preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Na petlji Orlovača - tunel Straževica, tunel "Nova Straževica", danas od 9 do 17 sati traju radovi na čišćenju kamera i znakova, periodični pregled sistema za dojavu požara.

Radovi se izvode u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci i ona će biti privremeno zatvorena za saobraćaj. Tokom trajanja radova, vršiće se semaforsko naizmenično propuštanje saobraćaja, uz kratkotrajne potpune obustave.

Na auto-putu E-75, petlja Surčin - petlja Ostružnica, most preko reke Save, do 14. jula traju radovi na detaljnom pregledu desne kolovozne trake. Za saobraćaj zatvorena vozna, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom u smeru od Dobanovaca ka Bubanj Potoku.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, teretna vozila na Horgošu čekaju tri sata, na Batrovcima, Kelebiji i Vatinu na izlazu dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva