:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Jul 11, 2019   13:40

0

438

Udruženje "Podrži me" u Zubinom Potoku dobilo prostorije za rad

Udruženje porodica dece i mladih sa smetnjama u razvoju „Podrži me „ ,postoji 2 godine u Kosovskoj Mitrovici, i broji 140 članova.Zahvaljujući opštini Zubin Potok a na zadovoljstvo dece i roditelja , ovo udruženje od danas ima prostorije i  u ovoj opštini.

Miloš Stefanović  Zorica Janićijević ne kriju zadovoljstvo  i ističu da im Centar mnogo znači. Zahvalni su  predsedniku Srđanu Vuloviću koji im je pomogao da dobiju prostorije kao i predsednicu Udruženja Ivani Rakić koja je inicijator ovog projekta.

Udruženje je dobilo prostorije zahvaljujući lokalnoj samoupravi i za sada ima 26 članova.

Srđan Vulović predsednik Privremenog organa opštine Zubin Potok ističe da mu je drago što su obezbedili prostorije za decu koja će moći da se druže, obrazuju i lakše uključe u društvo.

Ivana Rakić predsednica udruženja „Podrži me“ uz zahvalnost predsedniku Srđanu Vuloviću ističe da stručni tim iz Kosovske Mitrovice svaki dan radi sa decom .

Sa decom i odraslima ovde rade psiholozi, logopedi i defektolozi .

Psiholog  Jelena Radovanović pozvala je mlade da se dođu i druže se u Centru u Zubinom Potoku.

Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske prikuplja novac za izgradnju dnevnog centra Udruženja “Podrži me “ u Kosovskoj Mitrovici za koji je položen kamen temeljac.

Izvor: TV Most

Zubin PotokPodrži meprostorije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva