:

:

TV Most

clock

Decembar 11, 2019   17:58

0

178

Udruženje:Tači počinio stravične zločine, a priča o genocidu

Pored toga što je kao vođa terorističke, zločinačke UČK počinio stravične zločine nad Srbima, Romima, Gorancima, Albancima, Hašim Tači govori o nekakvom genocidu u Račku. Zašto mu Sudska pravda dozvoljava da kao zločinac i terorista koji je na slobodi govori o genocidu, pita u otvorenom pismu Udruženje kidnapovanih i ubijenih Srba na Kosovu i Metohiji.

Prema njegovim rečima, o genocidu u Klečki, Radonjić jezeru, Volujku, Lapušniku, Likovcu, Suvoj Reci se ćuti i nema podizanja optužnica prema počiniocima, iako su, kaže, imena zločinaca poznata.

Spasić pita i da li je moguće da "pravo i pravda dozvoljavaju dokazanom zločincu Hašimu Tačiju da daje lažne izjave, koje se odnose na nepostojeći genocid"? On tvrdi i da je Tačijeva izjava o navodnom genocidu u Račku namerna i ciljana, kako bi "onemogućio podizanje optužnica protiv vođa UČK".

"Porodice kosmetskih žrtava pitaju se zbog čega Specijalizovana veća ne podižu optužnice protiv dokazanih zločinaca, već dozvoljavaju da ti isti zločinci, među kojima je i Hašim Tači i koji je na Interpolovoj poternici, budu na slobodi i još šire laži svojim izjavama", navodi se u saopštenju udruženja.

Izvor: Танјуг

UdruženjeTačipismo
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva