:

:

TV Most

clock

Oktobar 07, 2022   12:47

0

128

Uz pomoć Kancelarije za KiM, započeta zamena krova na zgradi Mesne zajednice u Donjoj Gušterici

Privremeni organ Opštine Lipljan uz pomoć Kancelarije za KiM započeo je zamenu starog krova na zgradi Mesne zajednice u Donjoj Gušterici.

Predsednik Privremenog organa Opštine Lipljan Milan Joksimović kazao je da je zamena starog crepa novim, bila prekopotrebna, jer je stari krov prokišnjavao.

"Započeli smo rekonstrukciju krovne konstrucije na zgradi Mesne zajednice u Donjoj Gušterici, gde su nam smeštene kancelarije i šalterske službe. Takođe i Pošta koristi ove prostorije. Zamena crepa bila je prekopotrebna jer na pojedinim mestima tokom kiša krov je prokišnjvao. Uz pomoć Kancelarije za KiM počeli smo sa rekonstrukcijom, koja se vrši u etapama zbog vremenskih prilika", objašnjava Joksimović.

Joksimović očekuje da radovi na zameni crepa budu završeni za desetak dana, ukoliko to vremenske prilike dozvole.

Podsetio je da Privremeni organ Opštine Lipljan i Kancelarija za KiM Vlade Srbije svake godine ulažu sredstva u svim mestima na teritoriji Opštine Lipljan, pa tako i u Gušterici.

"Prošle godine je stotinak porodica dobilo pomoć za poplave, građevinski materijal, gradimo nove kuće socijalnim kategorima. Tako da mogu reći da su Kancelarija za KiM i PO konstantno prisutni na terenu", istakao je Joksimović.

Izvor: Kosovo online; Foto; Kosovo online

KiMKancelarija za KiMDonja GuštericaLipljan
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva