:

:

TV Most

clock

Maj 30, 2023   12:06

0

119

Vasić: Privedeni Petrović u stabilnom zdravstvenom stanju

Radoš Petrović koji je juče priveden nakon protesta i sukoba sa Kfor-om u Zvečanu u stabilnom je zdravstvenom stanju, potvrdio je za T a n j u g njegov advokat Dejan Vasić i dodao da mu je određen pritvor od 48 sati. 

Vasić ističe da je danas obišao Petrovića u policijskoj stanici u južnom delu Kosovske Mitrovice. 

"On je u stabilnom zdravstvenom stanju. Ima povrede i nagnečenja koje su posledica jučerašnjih nemira u Zvečanu. On je bio među građanima koji su mirno sedeli tokom protesta koji se juče dogodio i on je praktično od strane vojnika Kfora izvučen iz gomile i odmah su mu na ruke stavljene lisice. On je nekako od gomile vojnika bio pregažen2, rekao je Vasić.

Dodaje da mu je određen pritvor od 48 sati. 

"Ja ću već danas obaviti razgovor u Specijalnom tužilaštvu vezano za njegov predmet, nakon čega ću imati bolje i bliže informacije o daljem toku postupka. Iskreno, očekujem da on već danas tokom dana bude kući, jer nema apsolutno nikakve veze sa onim što se dogodilo juče, osim što je bio deo svog naroda koji je iskazivao protest na skupu u Zvečanu", rekao je Vasić. 

Nakon jučerašnjeg sukoba zadržavanje od 48 sati određeno je i Dušanu Obrenoviću za koga je njegov advokat Predrag Miljković rekao da je Obrenović brutalno pretučen.

Izvor: T a n j u g; Foto: TV Most

KiMVasićPetrović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva