:

:

TV Most

Foto: ŠS Srbije

clock

Februar 07, 2023   8:11

0

38

Vesić: Vučić neće popustiti pod ucenama, jedino odgovorno rešenje vanredni izbori

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture Goran Vesić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić mnogo puta do sada pokazao da neće popustiti pod ucenama i da je jedino odgovorno rešenje raspisivanje vanrednih izbora. 

 

,,Srbija se danas suočava sa dubokom političkom krizom. Događanja u Narodnoj skupštini tokom rasprave o Kosovu i Metohiji pokazala su da deo opozicije, potpomognut stranim faktorom, planira nasilno preuzimanje vlasti, dok najveći koalicioni partner Srpske napredne stranke sedi na dve stolice flertujući se onima koji žele da destabilizuju Srbiju i vrate je u prošlost", naveo je Vesić na Instagramu.

On je rekao da je ,,u takvoj situaciji, jedino odgovorno rešenje  raspisivanje vanrednih izbora" na kojima će, kako je rekao, narod odlučiti koja stranka i u kojem pravcu treba da vodi Srbiju u budućnosti.

,,Siguran sam da će građani i ovog puta dati najubedljivije poverenje državotvornoj politici predsednika Vučića koja jedina garantuje nastavak ekonomskog rasta i zaštitu Ustava Srbije, a posebno dela Ustava koji Kosovo i Metohiju definiše kao sastavni i neotuđivi deo Srbije", poručio je Vesić.

Izvor: T a n j u g ; foto: ŠS Srbije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva