:

:

TV Most

clock

Jun 14, 2023   8:35

0

289

Vlajić: Milenkoviću određeno zadržavanje do 48 sati; Odluka sudije o pritvoru danas ili sutra

Advokat Nebojša Vlajić potvrdio je za TV Most da je Milunu Milenkoviću, kojeg su juče pripadnici specijalne jedinice kosovske policije uhapsili, određeno zadržavanje do 48 sati.

 

Branilac Milenkovića, advokat Vlajić je naglasio da u tom vremenskom roku od 48 sati moraju da ga izvedu pred sudiju da bi se odlučilo o pritvoru. 

"To može da bude danas ili sutra do podne", rekao je Vlajić.

On dodaje da ga terete za učešće u incidentu koji su se dogodio kod prostorija Opštinske izborne komisije 6. decembra 2022. godine u Kosovskoj Mitrovici, kao i za učešće u neredima u Zvečanu od 29. maja.

“To mu se stavlja na teret, a iz toga proizilaze tri krivična dela – terorizam, nasilna promena ustavnog uređenja i ugrožavanje lica pod međunarodnom zaštitom. Milun je črvrst čovek i njega ovakve nesreće ne mogu da slome, jer zna da nije kriv za to što mu se stavlja na teret” rekao je Vlajić.

Miluna Milenkovića, sportistu i trenera u Kik-boks klubu "Kosovska Mitrovica" uhapsili su pripadnici specijalne jedinice kosovske policije, u akciji koja je izvedena juče oko podneva, u jednom frizerskom salonu u centru Kosovske Mitrovice. Policija je neposredno nakon hapšenja, upotrebila suzavac kako bi rasterala građane koji su se okupili.

Izvor: TV Most

Nebojša VlajićadvokatMilun Milenković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva