:

:

TV Most

clock

April 03, 2023   9:40

0

113

Vučić čestitao Milatoviću pobedu na predsedničkim izborima u Crnoj Gori

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Jakovu Milatoviću povodom izbora za predsednika Crne Gore.

„Poštovani gospodine Milatoviću,

Čestitam Vam pobedu na predsedničkim izborima, uz uverenje da ćete pokazati čvrstu volju da građanima Crne Gore obezbedite život u miru i napretku.

U Srbiji ćete uvek imati pouzdanog partnera u razvoju političkog dijaloga i jačanju ekonomske saradnje dveju zemalja, kao i čvrst oslonac za miran i stabilan Balkan.

Uz čestitke, primite moje pozdrave i izraze posebnog uvažavanja“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

12:12 - Nadam se da će Milatović prvo posetiti Srbiju, nadam se napretku odnosa

Predsednik Srbije Alekandar Vučić izjavio je danas da je i lično čestitao Jakovu Milatoviću na pobedi na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, kao i da se nada da će nakon inauguracije prva zemlja koju poseti biti Srbija.

"Pre nekoliko minuta sam razmenio poruke sa njim gde sam mu još jednom čestitao i verujem da ćemo u maju kada se ozvaniči jedno od prvih mesta koje će posetiti biti Beograd. Čestitao sam Milatoviću i izrazio nadu i uverenje da će odnosi biti dobri i da ćemo raditi na napretku odnosa. To je jedino važno za nas", rekao je Vučić novinarima u Veroni.

Kako je rekao, Srbija se tokom predizborne kampanje ponašala odgovorno i korektno.

"U medijima, vidim, svi kažu da je pobedio Vučić, pa nije, pobedio je Milatović", rekao je on na pitanje o crnogorskim predsedničkim izborima.

Izvor: TV Most, saopštenje

VučićMilatovićčestitka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva