:

:

TV Most

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

clock

Decembar 04, 2021   13:56

0

151

Vučić u Gornjim Nedeljicama posetio domaćinstvo Rosić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Gornje Nedeljice, gde će danas razgovarati sa građanima 12 sela Jadarskog kraja o projektu Rio Tinto, a posetu tom selu započeo je obilaskom domaćinstva porodice Rosić.

Vučića je dočekao najstariji član domaćinstva, Živadin Rosić, koji je predsedniku pokazao gde je bilo bušenja u vezi sa projektom Rio Tinta, na mestu nedaleko od njegovog domaćinstva.

“To je blizu, na 250 metara od vas. . . Sad ćemo da pričao o tome”, rekao je Vučić.

On se interesovao koliko zemlje imaju Rosići, a Živadin mu je preneo da imaju oko 40 hektara zemljištva, 15 svojih i oko 25 u zakupu, kao i 40 muznih krava.

Živadin Rosić i njegova supruga Dara imaju petoro dece, a najviše simpatija pobrao je najmlaći unuk Laza, koji se slikao sa predsednikom.

Laza je najmlađi sin, jednog od Živadinovih sinova Nebojše, koji takođe ima petoro dece.

“Hvala vam na dočeku i gostoprimtsvu”, zahvalio se Vučić, dodajući da je selo veoma lepo, i da mu je drago što vidi uspešno poljoprivredno domaćinstvo.

“Lepo je ovde.. Lep je i Brezjak”, dodao je Vučić.

Upitao ih je imaju li problema sa strujom, na šta su mu se požalili meštani sa kojima je prethodno razgovarao, ali su mu Rosići rekli da je sada dobro i da sa tim problema nemaju, kao i da je vodosnabdevanje dobro.

Izvor: Танјуг

VučićGonji NedeljciRosić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva