:

:

TV Most

Foto: skrinšot

clock

April 15, 2024   18:35

0

31

Vučić u Mostaru: Čeka me i susret sa Lajčakom, znam da misli isto što i ja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je  u Mostaru da se uvek raduje susretima sa partnerima u tom gradu, dodajući da će se tokom posete susresti i sa hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, kao i sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

,,Čeka me i naš najvažniji partner u prethodnim godinama, Miroslav Lajčak… Mogu da mislim kako se on meni raduje, taman koliko i ja njemu… A, to uvek na isto dođe", rekao je Vučić šaljivim tonom, u izjavi novinarima u Mostaru.

Dodao je da on u razgovorima sa Lajčakom uvek govori ono što misli, te da je siguran da i evropski predstavnik misli isto.

,,To što sam ja u stanju da izgovorim, drugi nisu i neće. Ali, ja uvek govorim ono što mislim, a znam da i on misli isto. Mi se osmehnemo kada vidimo jedan drugog, a šta mislimo u sebi, to je već druga stvar", dodao je Vučić.

Vučić boravi u Mostaru povodom uspostavljanja redovne avio-linije iz Beograda. Sutra će, kako je najavljeno, razgovarati sa Lajčakom, a zatim prisustvovati otvaranju privrednog sajma u tom gradu.

Izvor: Kosovo onlajn; foto: skrinšot

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva