:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Mart 07, 2020   14:31

0

120

Vulin: Ovo su izbori na kojima se borimo za stabilnost

Predstojeći parlamentarni izbori su izbori na kojima Srbija odlučuje da li je za nastavak politike predsednika Aleksandra Vučića i sve dobro što je uradio, i da li ima snage i hrabrosti da nastavi da bude samostalna, sigurna i nezavisna, izjavio je danas lider Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin.

"Pokret socijalista čvrsto stoji uz Aleksandra Vučića. Zajedno s našim saborcima iz SNS znamo da imamo snage i hrabrosti da sačuvamo Srbiju kao socijalno odgovornu, socijalno pravednu, vojno neutralnu i zemlju koja je u stanju da čuva Srbe bez obzira gde žive", rekao je Vulin na sednici Glavnog odbora PS-a.

Naveo je da će PS, zajedno sa SNS, dati sve od sebe da još jednom predstave sve što su uradili svih ovih godina, ali i da pokažu kakva budućnost očekuje Srbiju. Vulin je naglasio da su ovo izbori na kojima je glavno pitanje da li će Srbija imati snage i hrabrosti da nastavi s politikom stabilnosti, s politikom koja je Srbiju učinila ekonomski razvijenijom, vojno snažnijom i socijalno pravednijom. 

"Ovo su izbori na kojima se borimo za stabilnost. Sve ono što bi moglo da promeni našu politiku, da nas pomeri sa puta vojne neutralnosti i čuvanja Srba bez obzira gde žive vodilo bi do politike u kojoj bi Srbija ponovo bila plen tajkuna, plen onih koji su sprovodili pljačkašku privatizaciju", zaključio je Vulin.

Izvor: Танјуг

Vulinizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva